Подлезът към бившето предприятие „Ягода“ в Ямбол отново беше почистен и осветен

След сигнали от граждани подлезът към бившото предприятие „Ягода“ в Ямбол отново беше почистен от отпадъци и осветен. Липсата на осветление се дължеше на опит за кражба на осветителни тела.

Припомняме, че преди година няколко ямболски фирми почистиха и ремонтираха подлеза безвъзмездно. Община Ямбол инсталира осветление на съоръжението за осигуряване на безопасността на преминаващите пешеходци.

Ръководството на Община Ямбол моли гражданите да пазят град чист, да съхраняват общинската собственост и да сигнализират при забелязани кражби или вандалски прояви.

About the Author :

3 Comments to “Подлезът към бившето предприятие „Ягода“ в Ямбол отново беше почистен и осветен”
 • Страхил
  January 25, 2021 - Reply

  На денонощие минават 2-3 влака.
  От подлез имаше нужда преди 30 години.

 • Ямболия
  January 25, 2021 - Reply

  На денонощие минават повече от 30 влака( в това число и товарни). Расте товарът от товарните влакове,които са с много вагони. Ж.п. линията София-Ямбол-Бургас е гръбнакът на ж.п. линиите в България. С подема на индустрията в последните години,товарният превоз е с оживен трафик. А в интерес на истината на това място последните две години двама наши съграждани се простиха с живота,ударени от влак. В името на това трябва да се ползва подлеза. Там пресичат много хора от ,,Курткая,, и индустриална зона с много големи фирми като ,,Белла,, , ,,Мебели Виденов.. и други. Не всеки работник ползва наети от фирмите автобуси или лека кола. Тук много са хората пресичащи с с велосипеди и пеш. Има и по-слаба видимост ,заради известен завой в източна страна. Поради производствен шум от ,,Белла,, влаковете се чуват по-слабо.

 • бар рамбо
  January 26, 2021 - Reply

  А кога най-сетне ще се пусне в експлоатация подлеза на Раковска ? Докога ще се помещава там кръчма и няма да се ползва по предназначение ….. за пешеходци и шофьори ще е по-безопасно ако се пресича под Раковска , подлеза да се ползва по предназначение , а не за среднощни запои !

Leave a reply