Планово спиране на водоподаването за цялата територия на град Ямбол (без Промишлена зона), с. Кукорево, с. Веселиново и с. Стара река

 

Ямбол, 09.07.2021 г.

Във връзка с реализацията на обект „Реконструкция и разширение на вътрешна водопроводна и канализационна мрежа на гр. Ямбол”, изпълняван като част от инвестиционните дейности по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Ямбол“, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз, Ви информирам за планово спиране на водоподаването.

Същото е насрочено за 13.07.2021 г. (вторник) от 8:00 часа като очакваната продължителност е 8 часа. Без водоподаване ще остане цялата територия на град Ямбол (без Промишлена зона), с. Кукорево, с. Веселиново и с. Стара река.

Водоподаването ще се възстанови първо в ниската част на град Ямбол в следобедните часове на 13.07.2021 година. В късния следобед, ще се възстанови водоподаването и в Централна градска част, около парк „Боровец“, с. Веселиново, с. Кукорево и с. Стара река. Вечерта ще се възстанови водоподаването по високите части на града и ж.к. Бенковски.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Ямбол и фирмата изпълнител се обръщат с апел към всички граждани да проявят разбиране, като се извиняват за временно причинените неудобства.

About the Author :

3 Comments to “Планово спиране на водоподаването за цялата територия на град Ямбол (без Промишлена зона), с. Кукорево, с. Веселиново и с. Стара река”
 • Анатолий Григориевич
  July 9, 2021 - Reply

  ВиК да си оправят траповете по улиците, защото ще заприличаме на югославските градове по време на варварските американски бомбардировки.

 • напомняне
  July 9, 2021 - Reply

  ВиК да спре крадците на вода!Особено в циганската махала и по селата!

 • С. МИТЕВ
  July 9, 2021 - Reply

  Говорим за ВиК ЯМБОЛ.а вие стигнахте и го бомбардировки и грозни обиди срещу САЩ. Защо пак политика,когато става дума за благоустройствени дейности. Не можете ли поне ден без политики?

Leave a reply