Пенсионер стана зам.-управител на ямболската болница

болницаЕдно от първите назначения на новия стар управител на ямболската държавна болница „Свети Панталеймон” д-р Диманов било да назначи за свой заместник пенсиониралата се неотдавна д-р Веска Минева. Д-р Панайот Диманов очаквано взе реванш с идването на ГЕРБ отново на власт, и бе върнат като шеф на ямболската болница.

Така партийните назначения в лечебното заведение продължиха традицията. Предният управител, д-р Любомир Маринов, бе човек на БСП. Още в първите години на Прехода държавната болница стана арена на партийните пристрастия и ту СДС, ту БСП слагаше свои верни хора на директорския стол.

Традицията е велико нещо, така че където е текло, пак ще тече. Поелата вече ролята си на заместник-управител пенсионерка д-р Веска Минева, е известен невролог, преди да излезе в заслужен отдих, тя бе началник на Неврологичното отделение на болницата.

Определят я като добър лекар, но много трудна като характер. Лекари споделиха пред „Делник”, че тя ще изпълнява ролята на лошото ченге в лечебното заведение, новият стар управител ще бъде добрият човек, който не знае нищо.

Или се прави, че не разбира.

About the Author :