Пенсионерите на село Стефан Караджово отбелязаха своя празник

IMG_4474И тази година в село Стефан Караджово пенсионерите се събраха на 1 октомври  да отбележат своя празник. Организатор отново бе кметството, а техни гости бяха кандидатите на социалистите за общински кмет, кмет на селото и за общински съветници.

Дългогодишният кмет на община Болярово поздрави множеството събрали се пенсионери с празника им и вдигна наздравица за здравето и дълголетието на всички тях. Освен това той поднесе на председателя на пенсионерския клуб в селата Георги Тодоров подарък – часовник с картини от общината.

IMG_4476Към празнуващите с приветствени думи се обърна и кандидатът на социалистите за кмет на селото, добре познатия на всички караджовец Димитър Стоянов Димитров. Той пожела на всички весели мигове и дълги години още да празнуват и обясни на своите съселяни защо иска да стане техен кмет и какво би сторил за родното си село.

IMG_4479Сред кандидатите от листата на социалистите бе и Златина Николова. Освен най-младата в листата, тя е представител и на село Стефан Караджово. Младата социалистка е добре позната на всички караджовци, родом от селото, с желание да работи за интересите на караджовци, както и на жителите на общината.

IMG_4486Освен нея, гостите на празника бяха и други кандидати от листата на социалистите: Атанас Дженков, Димитър Драгоманов, Янко Анев – познати лица, вече работили като общински съветници, допринесли за много взети решения в полза на общината, в частност и на най-голямото село на територията й – Стефан Караджово.

С много наздравици, песни и танци премина и тази година пенсионерският празник. Караджовци винаги са знаели как да се веселят и дано имат още много поводи и все така ги отбелязват заедно и усмихнати!

About the Author :