Парламентарни избори 2021 – Кандидатите на „БСП за България“ очи в очи с хората от Елховско

Елхово, 15.03.2021 г.

Очи в очи с хората застанаха кандидатите от листата на „БСП за България“ в няколко елховски села, за да се срещнат лично с тях и да чуят техните проблеми и искания.

В съботния ден бусът на листата на „БСП за България“ успя да стигне до хората от Гранитово, Мелница, Лесово, Изгрев, Пчела и Малък манастир.

Заради въведените противоепидемични мерки срещите бяха навън, където хората се събират, но непренудените разговори направиха контактите по-искрени и истински.

Хората поставиха свободно своите проблеми и искания.

Субсидия от националния бюджет за отглеждане на по-малък брой животни, поискаха в Мелница.

Създаване на фонд за изкупуване от държавата на изоставени сгради, за да не се рушат, предложиха жителите на село Пчела, където училището им е купено, но нищо не се прави и покривът вече се е срутил.

В селото поискаха и да се осигурят работни места по програмите за заетост, за да има кой да се грижи за поддръжката на паркове и на самите села, а това ще осигури и работа на местни хора.

Болката на хората от селата е и липсата на транспорт, който да им осигури нормалната за 21 век свързаност между населените места.

Водачът на листата Кристиан Вигенин обясни на хората, че в програмата на «БСП за България» има решения за много от поставените от тях проблеми.

Предвижда се увеличаване на субсидиите на междуселищния транспорт в малките общини.

Като социална партия БСП подкрепя и осигуряване на заетост, нужна и за по-малките населени места, защото тя винаги се е грижила и за хората по селата, а не само в големите градове.

Решения има и за насърчаване на животновъдството и за по-добра държавна и общинска подкрепа, за да се спре разрухата.

Кандидатите за народни представители се увериха лично в какво състояние е пътят от Елхово към «Мини Марица изток» и поемат като ангажимент към региона да съдействат за осигуряване на средства за ремонта му.

About the Author :

3 Comments to “Парламентарни избори 2021 – Кандидатите на „БСП за България“ очи в очи с хората от Елховско”
 • бай ставри
  March 15, 2021 - Reply

  Вие ненормални ли сте бе ? За да живне тоя регион трябва да се изгради най-сетен жп линията Ямбол-Елхово-Лесово-Одрин както и пътя Лесово-Елхово -АМ Тракия да стане четирилентов , без инфраструктура и от там привличане на инвеститори региона е загубен . Кви субсидии кви 5 лева , след 5-6 години като се обезлюди на кого ще давате субсидии на шубраците около Странджа – Сакар ли ? И като изкупите изоставени сгради в селата и какво ще ги правите – молове и бизнес паркове ли ? Дрънкайте още глупости за отмяна на плоския данък и никой няма дабави даде гласа си !

 • Ямболия
  March 15, 2021 - Reply

  Подкрепям,че трябва влак и магистрала за връзка с ЯМБОЛ и ОДРИН. Иначе регион ЕЛХОВО-ТОПОЛОВГРАД-БОЛЯРОВО е обречен,за разлика от развития регион ЯМБОЛ-СЛИВЕН. Както винаги БСП са далеч от истината. Такава беше и програмата им от 22 постановление за Странджа-Сакар. Беше голяма икономическа глупост. Но комунистите са далеч от истината винаги.

 • ядосан
  April 2, 2021 - Reply

  Ха-ха..Очи в очи, като вълци в овчи кожи!Какви пътища им обещават, като Сергей Станишев ни убеждаваше че асфалтът не се яде

Leave a reply