Парламентарни избори 2017: Посрещната с цветя, изпратена с надежда

IMGP0368Така накратко може да се обобщи посещението на Нина Терзиева, кандидатът за народен представител под номер шест в листатата на коалиция „БСП за България“ за Ямболска област в селата Шарково и Малко Шарково.

В село Шарково госпожа Терзиева бе посрещната не само от младия кмет Иван Апостолов, който неотдавна започна първия си много успешен мандат, но е от една хубава и усмихната дама – Марина Карчева, която й поднесе красив букет от бели карамфили – символ на надеждата за промяна.

Множество проблеми и тревоги споделиха шарковци с любимата си заместник-кметица и настоящ кандидат за депутат, а също така и с другите добре познати гости – кметът на общината Христо Христов и председателят на Общински съвет – Болярово Атанас Дженков.

Госпожа Терзиева се обърна към шарковци с думите, че са я посрещнали с цветя и се надява да я изпратят надежда. Именно надеждата за промяна трябва да обедини всички, за да успеем да постигнем победата – тя ще е за всички нас. Защото именно младата представителка на гражданската квота Нина Терзиева им заяви, че със социална и мъдра политика и справедливи бъдещи решения може да се ангажира само социално ангажиран човек. А всички жители на общината знаят, че тя е именно такава. С ежедневното си старание, воля и упоритост, тя решава множеството им проблеми. Защитава проекти, бори се за осигуряване на заетост и успява. Но би успявала на много по-високо ниво да прави повече ако й се даде този шанс.

А това шарковци, както и всички желаещи да дадат път на младостта и промяната, гласувайки с бюлетина номер десет и преференциален вот шест на 26 март 2017 година.

IMGP0384В село Малко Шарково отново и също жителите показаха ясната си подкрепа за младата и успешна кандидатка на община Болярово Нина Терзиева. Отлично запозната с местните проблеми, част от които решени, тя сподели колко е важно наред с голямата политика, да има и местна политика. Която на този етап е единствената, уви. Но всички започва от хората, които гласуват законите, от тях зависи какви ще са промените и дали ще има. А именно сред тях би могла да е и Нина Терзиева, представител на нашата община на област Ямбол, ако направим разумен избор.

IMGP0340Жителите на село Малко Шарково отлично помня поисканото от тях и изпълнено от успешният екип на кмета Христо Христов, сред които е и Нина Терзиева. Трудно е да се борят, но успяват. Едно голямо и нелесно постижение е да наложат местни момчета да бъдат приемани в системата на МВР, които да работят на местна територия. Едно от новоприетите момчета, бъдещ полицай, е именно от село Малко Шарково. Има и момчета от село Ситово и град Болярово сред новите попълнения. Това е несъмнено постижение на местната власт, а много други решения би имало, ако имаме наистина народен представител.

А това може да стане факт, ако на 26 март 2017 година изберем да гласуваме с бюлетина номер десет и преференциален вот шест. Защото заслужаваме промяната!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply