Парламентарни избори 2017: Нина Терзиева е за подкрепа на малкия и среден бизнес

IMGP0550Това бе основният акцент в поредния ден в срещи с представители на бизнеса в Елхово на кандидатката под номер шест в листата на „БСП за България“ на област Ямбол Нина Терзиева. Представителят на община Болярово от гражданската квота заяви, че тя е в подкрепа на малкия и среден бизнес и ще работи упорито за шанса им за развитие. Като заместник-кмет на община Болярово е имала възможност за много контакти с представителите на бизнеса, познава по-голямата част от работещите в областта, която евентуално би представлявала и знае какви проблеми срещат.

На една от срещите – във фирма „Дели 99“ ЕООД, господин Загоров сподели огорчен, че иска да подобри условията а работа, не иска нищо за себе си, а за хората, на които осигурява заетост. Защото те се трудят упорито и заслужават това. Но не му се дава шанс при кандидатстването по проекти. Не само той, много други фирми от малкия и среден бизнес са ощетени – в нашия, а и в други региони.

IMGP0546Госпожа Терзиева сподели радостта си да е сред всички, работещи в производството на трикотаж в тази фирма, защото тя е изгледала децата си с дрешките и бельото на фирмата и познава отлично качеството им. Знае за трудностите в бранша и работи като заместник-кмет упорито за промяна. Работила е и в една програма за нашия регион, нещо от рода на някогашната „Странджа-Сакар“, но в новите условия. В нея влизат общините Елхово и Болярово, както и Тополовград, Средец и Малко Търново. Там е предвидена подкрепа на такива предприятия от малкия и среден бизнес и даване на повече точки при евентуално кандидатстване по проекти и програми – както сега е за Северозападна България. Но нашия край е не по-малко нуждаещ се от подобен стимул. И всяко следващо IMGP0543правителство трябва да даде ход на отлично разработената програма. Друг шанс за кандидатстване по проекти е чрез МИГ – Елхово, партньор вече е и Болярово. Общинското ръководство ще окаже съдействие в подготовка на младите хора, желаещи да разширят бизнеса си или да стартират такъв, бе категорична Нина Терзиева.

Тя ще продължи да работи за всеки един – от община Болярово, община Елхово, област Ямбол. Ако й се гласува доверие на 26 март 2017 година. А по топлия прием на представителите на елховски фирми, стана ясно, че те също искат промяната. И най-вероятно я виждат именно в лицето на представителката под номер шест в листата – отличничката Нина Терзиева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply