Парламентарни избори 2017: И жителите на село Попово виждат промяната в Нина Терзиева

IMGP0188Жителите на село Попово имаха възможност за пореден път да благодарят за силната социална политика на община Болярово и всичко, сторено за тях на заместник-кмета и кандидат за народен представител Нина Терзиева. Това се случи на 13 март 2017 година, когато кандидатът под номер шест, представителка на гражданска квота в листата на „БСП за България“ за Ямболска област Нина Терзиева посети селото, за да се срещне с хората там и да изложи своите мотиви да приеме това предизвикателство. За да изразят пълната си подкрепа за госпожа Терзиева, до нея застанаха общинският кмет Христо Христов, председателят на Общински съвет – Болярово Атанас Дженков и дългогодишният, успешен кмет на село Попово Ангел Апостолов.

За проектите, по които е работила, говори Нина Терзиева пред поповци, включително и тези за обществената трапезария и личните асистенти, от които и те се възползват, за основния ремонт на пътя Попово – Дъбово – Стефан Караджово, за грижата за техните деца – освободени от години са от такса за детските градини, учениците се извозват и хранят, отпускат се еднократни помощи на нуждаещите се, осигурява им се заетост при всяка IMGP0185възможност. Всичко това и правила и ще продължава да прави за тях, за всеки жител на общината и от областта на по-високо ниво, ако те й гласуват доверие. Тогава ще имат правото на по-високи изисквания, но и тя ще дойде при тях, ще ги погледне отново така в очите и ще им даде отчет за свършеното, заяви категорично най-младата дама в листата.

Общинският кмет Христо Христов също поговори с присъстващите за свършеното и предстоящото да се свърши в селото, той призова жителите на Попово, а и на общината, дори на областта, да разберат, че промяната трябва да е не само на национално, но и на всяко ниво, трябва да се дава път на младите, знаещите и можещите. За нас този човек е именно Нина Терзиева. Ние трябва да дадем този шанс на нея, а и на себе си, гласувайки с номер десет и преференция шест. Защото имаме уникалния шанс да имаме народен представител от нашата община за първи път. И ще имаме, увери всички господин Христов, защото подкрепата на жителите не само на общината ни, но и на съседни общини в областта е много силна. А само силните са способни да преобърнат нещата и да сторят чудеса в името на доброто!

IMGP0181 IMGP0180

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply