Парламентарни избори 2017: За проблемите на бизнеса и доброто партньорство

IMGP0571На тези теми разговаряха кандидатът за народен представител под номер шест в листата на социалистите Нина Терзиева и ръководството и работещите на две ямболски фирми – „Полистрой“ ЕООД  и „Инджов 19“ ЕООД. На срещата беше и кметът на община Болярово. И двете фирми са били изпълнители по различни проекти, печелила обществени поръчки за различни обекти, включително и при санирането на два от жилищните блока в град Болярово. Винаги са работили успешно и качествено и партньорството им с общината ще продължи и занапред, защото дава отлични резултати.

1Като заместник-кмет, пряко отговаряща за проектите, Нина Терзиева и отлично позната и на двете фирми. Работили са продължително и много усилено и общите усилия са дали добри резултати. Тя сподели, че е част от успешното ръководство на община Болярово, където се работи по множество проекти, чрез които се осигурява работа, включително и за бизнеса, като се подобрява същевременно живота на хората. Така е работила досега, така ще продължи и занапред, разбира се, ако й се даде шанс  и на по-високо ниво. Не е партиен член, представител е на гражданската квота е, но вижда много положителни страни в платформата на коалиция „БСП за България“, която започва с мерките в сферата на икономиката.

Павлина Колева от фирма „Полистрой“ ЕООД – Ямбол, сподели отличните си впечатления за професионализма и упоритостта на Нина Терзиева. Тя, както и останалите, вярват, че Терзиева ще съумее да се справи с много бъдещи предизвикателства, включително и ако бъде избрана за народен представител. Ще работи със същата упоритост и професионализъм, а България има нужда от такива решителни, млади експерти. В нейно лице жителите на областта, със сигурност ще имат един наистина отличен представител и ангажиран с проблемите им и търсещ решения човек.

А щом една успешна бизнес дама мисли така, вероятно и много други са на това мнение – не само представителите на бизнеса, но и на много други сфери, дори и най-уязвимите групи, чиито проблеми неведнъж е решавала.

Всички ние заслужаваме да се ангажира някой работещ, мислещ и социално ангажиран човек с проблемите ни и да търси начини за решение. Промяната несъмнено носи младата кандидатка на община Болярово под номер шест в бюлетина номер десет!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply