Парламентарни избори 2017: Всички ние заслужаваме промяната

 

1На 9 март 2017 година бе представена листата на „БСП За България“ за 31-ви МИР-Ямбол в Стралджа. Партийният лидер в общината – Мария Толева, сподели общото желание на всички, събрали се в залата, че е време за промяна. Тя представи всеки един от листата и даде думата на кандидатите за народни представители да изложат сами мотивите си да приемат номинацията си в тази листа, носеща успеха и промяната.

Именно от община Стралджа е излъчен най-младият кандидат – Янко Добрев.

А най-млада от дамите в листата е представителят на община Болярово от гражданската квота, под номер шест – Нина Кръстева Терзиева, заместник-кмет на общината. Госпожа Терзиева заяви пред аудиторията, че като част от местната власт и част от едно успешно управление на 2община Болярово, познава хората и техните проблеми. Очакванията им за по-добър живот, за по-високи доходи, за сигурност – както в домовете им, така и на държавната граница, за възможности за развитие на малкия и среден бизнес, за промяна. На поста, който заема като заместник-кмет се е стремила винаги да е в помощ на хората, а уменията и досегашния си опит, тя би приложила на по-високо ниво, продължавайки да помага, ако й се даде този шанс.

Заключителното послание на най-младата дама в листата беше, че иска да бъде приета от хората като символ на промяната.

А промяната ще дойде, защото бъдещето е на хора като нея, поискали промяната и намерили начин да я постигнат. Защото всички ние заслужаваме това. Както номер шест в бюлетината  заслужава доверието ни.

3 4 6 7 8

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

About the Author :

Leave a reply