Парламентарни избори 2017: “БСП за България” тръгна силно към промяната в Елхово и Болярово

а1Кристиан Вигенин : Ще управляваме така, че всеки българин да почувства грижата на държавата

Кандидатите за народни представители от “БСП за България” дадоха силен старт на предизборната кампания в общините Елхово и Болярово. В препълнените зали бъдещите червени депутати видяха сигурен знак от хората за настъпващата промяна. “Елхово си е и моя територия”, обърна се към елховлии водачът на листата, припомняйки родното място на майка си – с.Бояново. “Няма да превръщаме България в буферна зона за имигранти и няма да се строят нови бежански центрове в пограничните райони.” добави той и се зарече “БСП за България” да ликвидира мрежите за трафик на хора, а границата да се пази стриктно. “Ако ще се строи нещо, то това ще бъдат центрове, които да бъдат на разположение на армията и полицията.”, подчерта Вигенин. Даниела Сивкова, трета в листата, дълги години е била главен архитект на Елхово, а Нина Терзиева и Елена Анева са родени на територията на общината. За да подкрепи кандидатите на “БСП за България” в Елхово пристигна и досегашния народен представител от Ямболска област – елховлията Атанас Мерджанов.

а2В обновената зала на читалището в Болярово канидатите за народни представители от “БСП за България” представиха вижданията си за развитието на България и на област Ямбол. “Нашата предизборна програма е изработена от експерти, които милеят за България. Със следващото управление на левицата, България ще тръгне по нов път на развитие. Целта ни е всеки един български гражданин да почувства грижата на държавата, да почувства, че животът му се променя към по-добро. Конкретните ни политики, свързани с младите семейства, ще се противопоставят на демографския срив, а преизчислението на пенсиите ще доведе до повече парите за всеки пенсионер.”, подчерта още Кристиан Вигенин пред гражданите на Боляровска община.

а3Община Болярово има двама представители в листата – като представител в гражданската квота шеста е Нина Терзиева, зам.-кмет на община Болярово, а осма е Елена Анева, дългогодишен кмет на село Воден. Кандидатите припомниха, че в своята програма БСП предвижда специална подкрепа за района на Странджа-Сакар. “Дължим ви го, защото общини като Болярово и Елхово са първата линия на защита на държавата.”, обърна се Вигенин към събралите се хора. В приветствието си Атанас Мерджанов насочи вниманието към професионализма на кандидатите и подчерта, че са почтени хора, на които може да се вярва.

а4 а5

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply