Парламентарни избори 2017: Боляровските роми вярват, че промяната идва с Нина Терзиева

IMGP0623Емоционални мигове и трогателна подкрепа  белязаха срещата на Нина Терзиева с боляровските роми. Тя им благодари за присъствието, за това че са дошли да я чуят и сподели радостта си, че въпреки множеството трудности, е успявала да има помогне, когато са я молили за това. Сега е неин ред да помоли за подкрепа, а те да преценят дали е заслужила да й върнат жеста. За да продължи да работи за тях, както го е правила винаги, но на по-високо ниво, където възможностите са по-големи. И пак да се връща, за да изслушва молбите им и да празнува общите победи с тях.

IMGP0619А всички те не се поколебаха да я уверят в своята лоялност и подкрепа, както и увереността, че именно тя заслужава да е представителят на народа не само от община Болярово, но и от област Ямбол. И те ще направят всичко по силите си, за да може тяхната любима Нина да бъде сред народните избраници на 26 март 2017 година.

Общинският кмет Христо Христов бе сред гостите на срещата. А също и: Атанас Дженков (председател на Общински съвет – Болярово), Ангел Тодоров (председател на Общинския партиен съвет), общинските съветници Мария Маринова (председател на общинската организация БЗНС „Александър Стамболийски“ и коалиционен партньор) и Златина Николова, здравният медиатор на общината Катя Иванова и специалистът в общината, отговарящ за социалните дейности Димитрина Кирова. Всеки от гостите е добре познат не само на боляровските, но и на всички представители на ромския етнос в общината и стои твърдо зад кандидатурата на прекрасната, млада и успешна Нина Терзиева.

IMGP0615Кметът на община Болярово припомни на присъстващите, че госпожа Терзиева работи много упорито и постига отлични резултати във всички свои ресори, но сред най-силните й страни са разработването, защитаването и изпълнението на проекти. Нейни са заслугите за цялостния ремонт и санираните на училището, читалището, реконструкцията на водопроводни мрежи, пътища. Нейна е заслугата и при осигуряването на заетост, което те знаят отлично, защото ежедневно са при нея, молейки а работа. Сега отново има три нови възможности за осигуряване на работни места и съвсем скоро ще бъдат повикани нуждаещите се, отговарящи на условията. Нина Терзиева винаги е била отличничка, сподели господин Христов – и в училище, и в университетите (има две завършени магистърски степени), и в работата. Именно поради това съдбата отново й е отредила шестицата – преференцията която мнозина ще изберат на 26 март 207 година в бюлетина номер десет, убеден бе кметът.

IMGP0651Общинският съветник и дългогодишен педагог – отлично познатата на всички присъстващи – Мария Маринова, също призова да изберат промяната в лицето на тази млада и ерудирана дама – не само отличен професионалист, но и добър и състрадателен човек, майка, която иска за своите, а за всички деца на България по-добро бъдеще. А също и за пенсионерите, за младите, за социално слабите и за всеки, на когото смята, че трябва да се даде шанс

А шансът за община Болярово е тя – Нина Терзиева, която е една от нас. И за пореден път доказа, че може не само да решава проблемите на всички, потърсили помощта й, но и да се весели с тях. Защото е нашата прекрасна и достойна кандидатка, заслужила доверието ни! И ще й го дадем – с бюлетина номер десет и преференциален вот шест – на 26 март 2017 година.

IMGP0616 IMGP0624 IMGP0647 IMGP0670

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply