Парламентарни избори – Катя Георгиева, председател на БСП – град Ямбол: Вярвам във вашия разумен избор!

За трети път тази година сме изправени пред избор кои да са нашите представители в Народното събрание.

И докато се лутаме от избор в избор, от невъзможност на новите политически играчи да превъзмогнат егото си и да поставят националните интереси над партийните, кризите ни връхлитат една след друга – здравна, политическа, икономическа, социална, ценова. Залогът обаче са хората и нерешените ни проблеми, които напират с все по-голяма острота.

Винаги съм вярвала, че изборът е сила, но и отговорност!

Той е нашата сила да изразим отношение към случващото се в страната, но и отговорност за това какво искаме да стане, кой и как да го направи.

Смисълът на тези трети поред избори отново е ясен – „за“ или „против“ стария модел на управление. Той е определящ за това кой да изберем да извърши жадуваната от всички нас промяна.

Много партии и коалиции говорят за промяната, но само „БСП за България“ има план как тя да носи и стабилност, и предвидимост, и сигурност за хората!

Времето на емоционалния избор вече е отминало. Сега сме длъжни да гласуваме мъдро, за да дадем шанс за решаване на проблемите и тласък за развитие на страната!

Да изберем разумните решения, които предлага „БСП за България“, с номер 33 в изборите за парламент и номер 6 за президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова!

About the Author :

Leave a reply