Павел Маринов се забърка в скандал

Pavel_MarinovИзрасналият в детско-юношеската школа на „Ямбол” баскетболен национал Павел Маринов е един от участниците в скандала, с който се завърнаха от Холандия трикольорите ни. Старши треньорът Георги Младенов намекна, че Павката и Чавдар Костов са направили грубо нарушение на режима и са се появили в лошо състояние за пътуването на летището за ниската земя.
Нюз 7 директно пише за пиянска нощ на Павел Маринов и Чавдар Костов, които едва гледали, когато се появили на летището в 5 часа сутринта. Павката не само е юноша на ямболския клуб „Тигър”, а бе сред основните фигури, допринесли мъжкият ни отбор да стане отново фактор в първенството на Лигата.
Всички в града ни знаят, че крилото е веселяк и дава тонус на отборите, в които играе, но край Тунджа никога не се е чуло той да има проблеми с режима, камо ли пък да се появява пиян. Селекционерът Младенов обеща днес да каже всичко за инцидента, като анонс вчера той заяви, че е мислил изобщо да не пуска на терена Павел Маринов и Чавдар Костов, но все пак го направил, защото Аврамов и Христо Захариев изнемогвали.
Ситуацията явно е буреносна и в нея ще участват доста хора, свързани тясно с Ямбол. Президентът на Федерацията Георги Глушков игра с екипа на нашия клуб в края на 70-те години на миналия век и оттук тръгна към националните тимове.
Член на Управителния съвет на баскетболната федерация е и Иван Чолаков, който пък даде големия шанс на Павката, налагайки го като титуляр в мъжкия „Ямбол”.
Чолаков има много високо мнение за качествата на Маринов и преди време бе учуден, че Павел не е сред водещите играчи на националния тим.
Че е имало нарушение на режима, е ясно, дано нещата обаче не са толкова лоши, колкото вчера се намекваше, защото това ще изхвърли от отбора на България и Павел, и Чавдар Костов.

About the Author :