Павел Додов и другите предложения за депутати от СДС

sds_logoСъсобственикът на веригата от магазини „Вилтон” Павел Додов е един от предложените от СДС за депутати от листата на Реформаторския блок.

За бизнесмена това е първо участие в избори на каквото и да е равнище, той се появи в политиката миналата есен, когато стана част от Гражданския съвет на Реформаторския блок.

Освен Додов, другите номинации на СДС за народни представители са  д-р Коста Костов, хирург в ямболската болница „Свети Панталеймон”. Той е родом от Елхово, и продължава да живее там, като се разчита лекарят да дръпне гласове и от приграничната община.

Атанас Димов, председателят на областното ръководство на СДС, също е предложен за депутат пред щаба в София. Бившият директор на „Горско стопанство” на предните парламентарни избори беше в листата за парламента. Помни се все още, че на плакатите тогава той бе заедно с рок звездата Дичо. По онова време шефът на ямболското СДС минаваше за почитател на твърдия рок, но всъщност той е далеч от саунда на „Дийп Пърпъл” или на „Лед Цепелин”.

Четвъртата номинация на някога толкова силната синя партия е Стойчо Тодоров. 30-годишният адвокат отскоро е със самостоятелна практика, преди това е бил част от екипа на нотариуса Димитър Лахтев.

За „Делник” шефът на СДС Атанас Димов уточни, че тези номинации ще се разгледат от шефовете на Реформаторския блок тази събота.

ДСБ и „България на гражданите” също подадоха своите избраници в централата и се чака подреждането на листата.

About the Author :