Открито писмо на общинския съветник Димитър Стоянов

???????????????????????????????ДО:

ДИРЕКТОРА НА РЗОК- ЯМБОЛ

КОПИЕ ДО:

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА

ГР. ЯМБОЛ

ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ

НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

 УПРАВИТЕЛЯ НА НЗОК

Д-Р ДЕЧО ДЕЧЕВ

  МЕДИИТЕ НА ГР. ЯМБОЛ

 ТЕЛЕВИЗИЯ ”ДИАНА КАБЕЛ”

 РАДИО 999

ВЕСТНИК ”ДЕЛНИК”

 ЯМБОЛ СВЯТ

 ТЕЛЕВИЗИЯ 999

ОТКРИТО ПИСМО

ОТ ДИМИТЪР СТОЯНОВ

НЕЗАВИСИМ ОБЩИНСКИ

СЪВЕТНИК В ОБЩИНА ЯМБОЛ

 

Относно: Проверка за установяване,  има ли неправомерно и противозаконно източване на финансови средства от РЗОК Ямбол, с участието на д-р Денка Колева Петрова – Костова, Директор на РЗОК Ямбол, Общински съветник в Община Ямбол от ПП ГЕРБ и д-р Данаил Ибришимов, Управител наЕТ ”АИППМП-д-р Данаил Ибришимов“, Председател на Общински Съвет Ямбол от ПП ГЕРБ и ако се установи това нарушение , да се провери, има ли административен и политически чадър над тях.

УВАЖАЕМИ Г-Н  ДИРЕКТОР,

Считам, че отправяте заплахи към мен и семейството ми по най-вулгарния и неетичен начин  и считам, че си позволявате това, защото мислите, че имате пълната подкрепата на представителите на управляващата партия ГЕРБ в Ямбол. Считам, че всичко това, ясно,т очно и недвусмислено прозира в последното Ви Писмо с изх. №93-00-2 от 27.06.2019 г. на РЗОК Ямбол, подписано от Вас и изпратено до съпругата ми, която туко-що е излязла от болнично заведение и е в отпуск по болест. Считам, че в него ясно се вижда, че Вие в безсилието си, се опитвате да изгоните от работа съпругата ми, използвайки и въвличайки в тази гнусна игра, целия работещ състав в РЗОК – Ямбол. За какво работно съвещание говорите, където считам, че се опитвате да въвлечете началник отделите и секторите в разследващи функции, съвсем не типично за тези длъжности. Считам, че се опитвате да ги въвлечете в проблеми, които се разследват от Прокуратурата. За какво е всичко това?. Коя и кой сте вие, независимо, че сте общински съветник от ПП ГЕРБ и Директор на РЗОК-Ямбол. Считам,че това не Ви е бащиния, и че не можете повече да тормозите съпругата ми.

Не разбрахтели, че чрез нея, не можете да повлияете на моята работа в Общински съвет-Ямбол, или да повлияете в отношението ми към политическите партии, или в намеренията ми относно предстоящите местни избори. Срамота е.

Мислите ли, че съм такъв наивник и, че не мога да докажа от кого съм получил  притежаваната от мен информация и, че това не е от съпругата ми. Щом толкова много държите да разследвате и считам, че и да тормозите работещите в РЗОК – Ямбол, ще Ви дам два анонса. Първо, получих информацията от приближените Ви служители, които отдавна искат да заемат Вашето място и това на съпругата ми и второ, това са хората, които могат директно да се добират до досиетата на договорните Ви партньори. Цели 15 години съпругата ми е зам.-директор на РЗОК-Ямбол и нито веднъж не се е явявала в проведените поне три четири конкурса за директор, което означава, че тя не желае да заеме Вашето място. Ако питаш мен, с моите възможности, особено когато Реформаторски блок беше в правителството, аз можех, поне пет, шест пъти да наместя жена си на директорския пост, но не го направих, защото семейството ни не се занимаваме с долни политически игрички и корупция или в задкулисни договоряния за заемане на едни или други сладки директорски постове в Ямбол и региона. Помнете това.

Считам, че трябва да се отървете от параноята, че някой иска да Ви вземе директорския пост и доходите Ви, трупани от НЗОК и като член на Общински съвет – Ямбол.

Благодаря!

И считам, че трябва да спрете. Считам, че е срамота за ГЕРБ, това което вършите.

01.07.2019 г.

гр. Ямбол

Дипл. инж. Димитър Стоянов

Общински съветник в Община Ямбол

About the Author :

Leave a reply