Отговорни в работата, спонтанни във веселието

IMGP7093Членовете на общинското ръководство – Болярово, както и всички служители се повеселиха истински на 21 декември 2017 г. в празнично украсения, великолепен ресторант „Странджа“. Поводът беше наближаването на най-обичаните зимни празници – Рождество Христово и Нова година.

Емоционално обагрено, изчерпателно, изключително съдържателно беше обръщението на кмета Христо Христов към неговите колеги кметове па населени места на общината и всички присъстващи членове на администрацията. Г-н Христов направи своеобразна равносметка на постигнатото през отиващата си 2017 година. Той изрази задоволство от положителните резултати в социалния сектор, образованието, инфраструктурата, както и от постигането на добър финансов баланс. С гордост заяви, че нашата малка крайгранична IMGP7087община се справя успешно с предизвикателствата на нелеката реалност, в която живеем. Оптимизъм прозвуча в очакванията му към новата 2018 година. Кметът на община Болярово изрази благодарност към всички служители – за тяхното отговорно отношение при изпълнение на служебните им задължения, като благодари персонално но Нина Терзиева, заместник-кмет, както и на секретаря Мария Чанева.

Като жителка на Болярово от далечната 1982 година съм се убеждавала безброй пъти в коректността на служителите при обслужване на гражданите, в тяхната толерантност и съпричастие към проблемите по които се обръщат хората към тях. Срещала съм помощ и разбиране както от цялото ръководство, така и от всички служители в администрацията, за което искам да изразя своята сърдечна признателност и аз чрез страниците а вестника!

А после започна истинско веселие, белязано от спонтанност, непринуденост, танци в различен ритъм. Съпроводено от стойностни наздравици, песни и красиви благопожелания. Дамите впечатляваха с разкошни вечерни тоалети и перфектна визия, а господата – с дискретна елегантност и мъжко надмощие на дансинга.

Една незабравима вечер, оцветена от жизнерадост, виталност и неподправена сърдечност!

Бинка Величкова

IMGP7083

About the Author :