Отворено писмо на БСП – Стралджа
През последните няколко дни в гр. Стралджа и общината като цяло се разпространява предизборен пасквил „ГЕРБ-СДС – Стралджа”. Авторството му е неизвестно, тъй като никъде не е посочено кой го списва, но авторът вероятно се срамува от лъжливите и въвеждащите в заблуждение статии в него.
Написаното в така наречения вестник ни шокира.
ГЕРБ-Стралджа си преписва като своя заслуга всичко направено от кмета на общината Атанас Киров и неговия екип. Още в уводната статия „Развитие за Община Стралджа” е посочено, че в общината са влезли над 20 милиона лева по програми, проекти и целеви /като последните вероятно се считат за хвърлени от служебната джипка/.
Ние питаме: Кой изготвя тези програми и проекти? Отговорът е повече от категоричен – това са хората от екипа на кмета Атанас Киров. И пак питаме, какво общо има ГЕРБ-Стралджа с ръководството на Общината?
Съдете сами:
С решение №77/28.10.2019 год. ОИК обявява за избрани общинските съветници както следва:
ПП ГЕРБ – 1 мандат,
„БСП за България” – 6 мандата,
МК – Атака, АБВ – 10 мандата;
С решение № 78/28.10.2019 год. ОИК обявява за избран кмет на община Стралджа Атанас Киров Киров, издигнат от МК-Атака, АБВ.
От всичко казано дотук става ясно, че ГЕРБ участва в управлението на Община Стралджа само с един съветник. На практика НЕ УЧАСТВА!
С този така наречен вестник ГЕРБ още веднъж доказа, че лъжата е основният им метод на работа в предизборната кампания!
Откакто е регистрирана като политическа партия, ГЕРБ никога не е участвала в управлението на общината!
В гр. Стралджа и общината ГЕРБ няма създадени дори 1 кв. м тротоарни плочки и 1 кв. м зелени площи.
Молим Ви, госпожи и господа от ПП ГЕРБ, наистина въведете ред в хаоса, който сами сътворихте.
Ние имаме по един въпрос към кмета и зам.-кмета на общината:
1. Г-н Атанас Киров, как Вие, като независим кмет, който е показвал, че държи на истината, позволявате на една политическа партия да използва свършеното от Вас за предизборна агитация? Не допускате ли, че по този начин влияете на резултатите от изборите в общината?
2. Г-н Гроздан Иванов, винаги сме били опоненти в изборите и винаги сме казвали, че „Гроздан е роден изборджия”. Как стана така, че точно когато ГЕРБ се срина в страната, в нашата община партията се въздигна?
Нали не ни смятате за наивници?
ОбС на БСП – Стралджа

About the Author :

Leave a reply