Отворено писмо до Стоян Драгнев, зам.-кмет на община Ямбол

???????????????????????????????ОТВОРЕНО ПИСМО

Уважаеми Г-н Драгнев,           

Обръщам се към Вас, като оторизиран общински чиновник, чиято заплата плащаме ние, гражданите на град Ямбол, призван да съблюдавате и се грижите за спазването на установения обществен ред съгласно Наредба №1 на Кмета.

Ще се изненадате, че се обръщам към Вас чрез в-к „Неделник“, но наистина ми писна да Ви занимавам неколкократно с т.н. „синя зона“, с незаконното паркиране на т.н. „пешеходна“ ул. „Търговска“ и с безобразиите около ДКЦ-1 /1-ва поликлиника/.

Очудвам се на Вашия неотменен отговор: „Гледай си пенсионерското здраве и не си хаби нервите“.

Г-н зам. кмет, аз сигнализирам Вас и МВР, като гражданин на този град, желаещ да живее при установените човешки порядки и това няма нищо общо с моята скромна личност и че желая да изкарам оставащите ми години живот в добре уреден град.

Ежедневно гражданите под път и над път се възмущават в горепосочените случаи, но не дават глас, защото се страхуват.

Знайте, че аз не съм от страхливците и в бъдеще ще продължавам да воювам срещу неправдите и беззаконията в нашия град, защото налице са законите и наредбите, но те се прилагат съвсем избирателно.

Що се отнася до моето физическо и психическо здраве, знайте че на 77 години се чувствам прекрасно и твърдо вярвам, че в нашия град най-после ще настъпи дългоочаквания празник.

Оптимист съм и твърдо вярвам в девиза на града на богинята „Диана“, и наистина „Идваме от древността, отиваме в бъдещето“. Това, което е написано и на ямболския герб.

                                                                С уважение:  Георги Киров, пенсионер

About the Author :