Отборът на община “Тунджа” спечели футболния турнир на “Палфингер”

???????????????????????????????На 22 юли 2016 година от 16.00 часа на стадиона в село Кабиле, ръководството на завода на “Палфингер Продукционстехник”, с. Тенево, със съдействието на община „Тунджа“, организира лятно парти за своите работници и служители, на което присъстваха и представители на фирмата от завода в град Червен бряг. В рамките на празника беше организиран минитурнир по футбол.
Във футболната надпревара участваха отборите на „Палфингер Продукционстехник” – завод с. Тенево, “Палфингер Продукционстехник” – завод гр. Червен бряг, “Хидравлични елементи и системи” – гр. Ямбол и отборът на община „Тунджа“.
???????????????????????????????Прекрасното време и създадената отлична организация дадоха възможност на футболистите да покажат максимално своите умения и възможности.
След оспорваните срещи на финала застанаха отборите на “Палфингер Продукционстехник” – Червен бряг и община „Тунджа“. Редовното време завърши при равен резултат и след изпълнение на дузпи, отборът на община „Тунджа“ спечели срещата с 3:1, с което стана и победител в турнира.
Г-н Андреас Щраух – управител на “Палфингер Продукционстехник”, с. Тенево, награди тунджанските футболисти с купа и ваучер на стойност 500 лева за закупуване на спортна екипировка.

About the Author :