Остава в сила временната промяна в организацията на движението за кв. „Каргон”

Obshtina Yambol (5)Промяната в движението на автомобили и в маршрута на автобусите на градския транспорт, обслужващи кв. „Каргон”, се удължава с още седем дни, считано от 24  ноември. Мярката се налага във връзка с продължаващите дейности по реконструкцията на ул. „Индже войвода” и по Лот 1 на проекта за водния цикъл: „Разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол”.

Съгласно направената временна промяна в организацията на движението автобусите по линии №2, №13 и №25 в посока към кв. „Каргон” минават от ул.„Николай Петрини” по ул. „Русе” (по Биков мост), след това завиват по ул. „Георги Гарабчи Войвода” към ул. „Индже Войвода”. Движението продължават по ул. „Атанас Кратунов”(еднопосочна). След това продължава в посока кв. „Златен рог” крайречен път, след това по ул. „Дружба” и от там по маршрута си.

Временни спирки са обособени на следните места: на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Жеко Андреев”; на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Ивайло”; на кръстовището на ул. „Атанас Кратунов” и ул. „Свети Георги”; на спирка „Златен рог 1” и спирка „Златен рог 2”.

Община Ямбол и фирмите изпълнители – „СК Път Строй Инвест” ООД и „АТС ВиК” ДЗЗД  апелират към гражданите за максимално съдействие и разбиране за временните неудобства, които изпитват до приключване на строителните дейности.

About the Author :