Основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, с. Роза пожела на своите седмокласници „На добър час!”

1На 28 юни 2019 година бе последният учебен ден за завършващите седмокласници на Основно училище „Св. Паисий Хилендарски”, с. Роза. По този случай беше организирано празнично тържество, в чиято подготовка се включиха ученици, родители и учители.

2Словото на класните ръководители от начален и прогимназиален етап, припомни на завършващите вълнуващи моменти от училищния живот. Те им благодариха за желанието, с което са се включвали във всички инициативи на училището – концерти, турнири, изложби, олимпиади, конкурси, клубове по интереси, отбори.Учителският колектив също пожела на седмокласниците много успех, късмет, сили да се преборят с трудностите и никога да не забравят родното училище.

3С много емоции и сълзи на признателност завършващите ученици се разделиха със своите учители, като им благодариха за прекрасните изживени мигове, за научените ценни уроци по човечност.

 

4Празникът продължи с разходка в Градския парк и участие в бала на седмокласниците и отличниците випуск 2018 – 2019 за община „Тунджа“, в комплекс „Екатерина”, село Веселиново.

Нека пожелаем на бъдещите осмокласници да продължат смело по пътя на знанието, съзиданието и доброто.

5 6 7 89 10

Екип на ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, село Роза

 

About the Author :

Leave a reply