Оригиналният китарист на „Whitesnake“ Бърни Марсдън демонстрира класа на ямболска сцена

IMG_3539Големите хитове на „Whitesnake“ бяха тази година гвоздеят на Ямбол Рок Фест `2018. Снощи, 15 септември, събота, на сцената в Градската градина оригиналният китарист на групата Бърни Марсдън демонстрира своята класа. Легендата представи на концерта култови парчета на Whitesnake.

Самият Бърни Марсдън формира първия състав на групата заедно с нейния основател Дейвид Ковърдейл и китариста Мики Муди. Той участва в седем албума и е съавтор на емблематични  хитове като Here I Go Again, Fool for Your Loving и др., които прозвучаха и на ямболска сцена.

С концерта на Бърни Марсдън приключи тридневното рок-събитие в Ямбол, което стартира на 13 септември, четвъртък, с трибют на Guns N’ Roses, представен от унгарците от Reckless Roses. На следващата вечер се представи българската хардрок банда “Кикимора”. В програмата участваха още групите SECONDAY, CROSS,  Casual Threesome и GANG.

Бира и скара имаше в изобилие, недостатъчно бяха масите и столовете, за да се чувстват дошлите цивилизовано. Ала безспорно е, че настроение имаше, паркът беше пълен с хора и музика до късно вечер, а Ямбол Рок фест се е превърнал в едно приятно традиционно събитие в началото на есента.

IMG_3526 IMG_3530 IMG_3532 IMG_3534 IMG_3536 IMG_3542 IMG_3543 IMG_3545 IMG_3546 IMG_3547

 

About the Author :