Огромно БЛАГОДАРЯ!

Уважаеми читатели, от началото на юли спира да излиза вестник „Неделник“, но сайтът „Делник“ ще продължи да ви информира. Днес ще публикуваме материалите от последния брой на вестника

Скъпи читатели, рекламодатели, приятели и съмишленици, пред Вас е последният 26 брой за 2020 г. на в. „Неделник“ – седмичникът, наследил създадения точно преди 26 години единствен ежедневник на Ямбол – вестник „Делник“.

Кризата не ни пощади и нас, печатница ИПК „Светлина“ се налага да бъде затворена, а благодарение на нея ежедневникът „Делник“ достигаше до Вас 20 години, а след това и седмичникът „Неделник“ още 6 години. Вестникът не може да продължава да се издава и ще остане само в електронен вариант. Верните ни читатели знаят, че могат да намират проверена и точна информация и независимо отразяване на събитията на www.delnik.net

Ще продължим да се стараем сайтът “Делник“ да бъде място за независима и свободна журналистика, за да намирате в него различна и необременена информация.

В последния ни брой искаме да изкажем нашето огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които не ни изоставиха и ни подкрепяха в трудностите, благодарение на които десетки години бяхме на вестникарския пазар, напук на всички опити да бъдем забранени и унищожени.

Благодарим на народния представител Петър Кънев, който ни поддържаше десетилетия. Благодарим на кметовете на община „Тунджа“ – Георги Георгиев и на община Болярово – Христо Христов, които бяха наши партньори в общата цел жителите им да бъдат добре информирани.

Благодарим на верните ни читатели и на приятелите на вестника.

Вярваме, че ще продължим да бъдем заедно, макар и само в интернет, защото за нас истината е кауза.

Благодарим Ви!

Диана Иванова

About the Author :

1 Comment to “Огромно БЛАГОДАРЯ!”
  • Снежина Ковачева
    July 2, 2020 - Reply

    Тъжно, тъжно, страшно тъжно. Осиротяваме все повече.

Leave a reply