Общински съветник моли за среща с кмета чрез медиите

kareДо: Областния координатор на ПП ГЕРБ

за област Ямбол и Кмет на община Ямбол

г-н Георги Славов

 МОЛБА ЗА ПОМОЩ

от

от Димитър Атанасов Стоянов

Общински съветник в ОбС Ямбол

УВАЖАЕМИ Г-Н СЛАВОВ,

Не ми оставихте никакъв друг вариант, да Ви се помоля за помощ, освен чрез медиите, опериращи на територията на област Ямбол.

Като общински съветник в община Ямбол, като бизнесмен, като професионален електроинженер, като най-обикновен гражданин на тази община аз направих над 20 опита телефонно да Ви помоля да ме приемете на среща като Кмет на община Ямбол и Областен координатор на ПП ГЕРБ за област Ямбол, над 20 пъти се записвах при секретарката Ви за среща с Вас, над 20 пъти Ви пусках SMS  с молби да ме приемете за среща. Цели три години и половина, не ме приехте нито веднъж. Днес на два различни телефонни номера с SMS поисках помощ от Вас. Но отново никакъв отговор. Знам, че това е необичаен метод на комуникация, но кажете ми, Вие как бихте реагирали, ако за пореден път нападнат член на Вашето семейство, заради Вашата дейност в Общински съвет.

Отново Ви уведомявам, че не повече от час, след днешната сесия на Общински съвет Ямбол, където изразих становища, които най-вероятно не са се харесали на общински съветници от ПП ГЕРБ, считам, че съпругата ми, беше психически малтретирана от общинския съветник от ПП ГЕРБ – Денка Колева Петрова – Костова, директор на Здравно осигурителна каса – Ямбол, като това се е случило на публично място в магазин на Сити център в Ямбол. Уведомил съм полицията и тя ще разследва случая.

Молбата ми към Вас е да разговаряте с общинските Ви съветници  и да ги уведомите, че насилствените методи на убеждение, спрямо членовете на семействата на други общински съветници е некоректно и недостойно. Преди време с този проблем в личен разговор и писмено запознах д-р Дариткова, председател на парламентарната група на ПП ГЕРБ. Не бяха взети мерки и ето отново имаме много по-унизителна ситуация. Уверявам Ви, че този път, ще намеря начин и път до г-н Борисов и ще го информирам за проблема.

Вярно е, че съм сезирал Окръжна прокуратура – Ямбол за разследване на общинския съветник д-р Денка Колева Петрова-Костова, дали в качеството си на длъжностно лице като директор на РЗОК – Ямбол е прикривала документна измама или съставяне на документи с невярно съдържание от д-р Данаил Ибришимов, председател на Общински съвет – Ямбол, в качеството му на длъжностно лице в лекарската му практика и дали в резултат на това са източвани финансови средства от системата на НЗОК. Не се притеснявам и от факта, че към момента ямболски прокурори си правят отвод при разглеждане на казуса, може би заради факта, че съпругата на д-р Ибришимов е прокурор, мисля че в Районна прокуратура Ямбол, където е бил насочен моят сигнал.

Уважаеми г-н Славов, искам да Ви помоля, насочете общинските съветници от ПП ГЕРБ да нападат и да си отмъщават на мен. Аз съм този, на когото  най-вероятно мътят  водата, нападнете мен, а не безпомощните членове на моето семейство.

Благодаря!

Очаквам Вашето съдействие.

 

 

дипл.инж. Димитър Стоянов

Общински съветник в община Ямбол

About the Author :

Leave a reply