Общинският съветник Димитър Стоянов с призив за ненамеса на държавни структури в местните избори

???????????????????????????????ДО:

                                                                      Д-Р ДЕЧО ДЕЧЕВ

                                                                      УПРАВИТЕЛЯ  НА

                                                                       НЗОК – СОФИЯ

                                                                      КОПИЕ ДО:

                                                                      ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА КОМИСИЯ НА  ПП ГЕРБ

Диана кабел ; Радио 999 ; Ямбол свят

                                                                      в-к ”Делник” ; телевизия Супервижън

                                                                      и другите медии в Област Ямбол

 

                                                           ПРИЗИВ

                                                      от Димитър Атанасов Стоянов

                                                                независим Общински съветник в ОбС  Ямбол

      ОТНОСНО:   ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА ДА НЕ СЕ НАМЕСВАТ В  ПРЕДСТОЯЩИТЕ  МЕСТНИ ИЗБОРИ В ЯМБОЛ

УВАЖАЕМИ  ГОСПОДИН ДЕЧЕВ,

Считам, че е крайно некоректно, недопустимо и крайно обидно, че Вие, като Управител на държавно дружество, опериращо и преразпределящо близо                    4 млрд. лева на милионите данъкоплатци, като мен, се опитвате по този недостоен начин,  косвено да се намесите в предстоящите местните избори в Ямбол. Няма нищо лошо в това, че с гласовете на ПП ГЕРБ в Народното събрание, Вие бяхте избран за Управител на НЗОК, но се съмнявам, че г-н Борисов, желае по този елементарен начин някой да се намесва в местни избори, използвайки силата и финансите на държавни дружества.

Това мое становище е продиктувано от факта, че считайки, че Вие, на базата на моите сигнали, сте установили, че на 27.09.2017 г., вашата пряка подчинена, д-р Денка Петрова, Директор на държавното РЗОК Ямбол и Общински съветник от ПП ГЕРБ, неправомерно и противозаконово е получила заплата за пълен работен ден едновременно в РЗОК Ямбол  и от Общински съвет Ямбол. Считам, че по този факт, при Вас има неопровержими доказателства за това деяние на Директора на РЗОК Ямбол. Считам, че това ясно и точно се разбира и във Вашите писма до мен, макар че там никъде ясно и точно не отговаряте на въпроса ми ”Има ли го това нарушение”. Считам, че прекрасно знаете, че и двата фиша, документи за неправомерно получени заплати са у мен.

Уважаеми г-н Дечев, отново ясно и точно Ви питам:

 

  1. На 27.09.2017 г., д-р Денка Петрова, Директор  РЗОК Ямбол и Общински съветник от ПП ГЕРБ, получила ли е заплата за пълен работен ден едновременно в РЗОК Ямбол и от Общински съвет Ямбол.
  2. Ако същата е получила заплата от РЗОК и Общински съвет Ямбол, кой е виновен за това.
  3. Ако д-р Денка Петрова, Директор  РЗОК Ямбол е виновна по горе цитираните въпроси, ще освободите ли същата от длъжността  Директор на РЗОК Ямбол, за да може тя да се съсредоточи върху партийната си работа.
  4. Защо не извършихте проверка на място, а отлагате проверката за последното тримесечие, когато местните избори ще са минали.

Уважаеми г-н Дечев, може би знаете,че местните медии излязоха с публикации,че д-р Денка Петрова, Директор  РЗОК Ямбол, отново е сред кандидат общинските съветници за местните избори и нима всичко горе описано, не Ви ли прилича, на много ясна и точна  индиректна намеса в Общинските избори в Ямбол. Нищо друго не мога да кажа, освен ,че според мен всичко това е срамно и позорно дело. ПП ГЕРБ е силна и без ДЪРЖАВНИТЕ ДРУЖЕСТВА.

 

дипл.инж. Димитър Стоянов

Общински съветник в Община Ямбол

About the Author :

Leave a reply