Общинска администрация бойкотира последната сесия на Общински съвет

DSC01425Бойкот на последната сесия на Общински съвет – Ямбол прави общинска администрация начело с кмета и неговите заместници. Нито един не присъства на сесията, за да защити внесените от тях предложения, няма и пряко излъчване на сесията в сайта на общината, както винаги е било досега.Формалното обяснение е, че “има проблем с кабелите в София”, но в действителност всички се съмняват, че това е истинската причина. По-скоро вероятно кметът не иска гражданите да видят, че съветниците, които доскоро бяха негова “вярна” дружина, днес са се обърнали срещу него, след като той напусна ГЕРБ.

DSC01418В дневния ред бяха включени допълнителни 4 предложения и общо съветниците ще се произнесат по 21 точки. Преди да започне сесията председателят на групата съветници на ГЕРБ Галин Костов поиска 20 минути почивка, за да присъства на сесията представител на вносителя като знак на уважение към органа на местната власт Общински съвет. Той поиска и прякото излъчване на сесията да бъде възстановено.

DSC01420В тази ситуация се очертава, че съветниците на ГЕРБ ще бъдат по-яростна опозиция на кмета, отколкото техните политически опоненти от БСП.

About the Author :

4 Comments to “Общинска администрация бойкотира последната сесия на Общински съвет”
 • баба от село
  September 25, 2019 - Reply

  айди баба нагледахми ви са наслушахми ви са

 • Страхил
  September 25, 2019 - Reply

  Смех, смех!!

 • Страхил
  September 25, 2019 - Reply

  “Преди да започне сесията председателят на групата съветници на ГЕРБ Галин Костов поиска 20 минути почивка,”

  Всъщност, не е ли трябвало да поиска отлагане на началото на сесията за определено време?
  Каква почивка, преди да си почнал работа?

 • гражданин
  September 25, 2019 - Reply

  Завалийките…някои за последно са там.Бая се облажиха,ред е на следващите

Leave a reply