Община Болярово изпрати една много успешна година

IMGP6719Една от най-успешните си години за мандата изпрати общинската администрация.И във финансово отношение, без задължения, с работа по много проекти и изготвяне на бъдещи такива. С този успех поздрави кметът на общината Христо Христов колегите си на тържеството по повод коледните и новогодишните празници в ресторант „Тунджа” – Ямбол. Служители на общинската администрация, персоналът на социалните заведения на територията на общината и на ЦДГ „Здравец” отпразнуваха заедно изпращането на една наистина успешна година за община Болярово.

Гост на коледното парти беше народният представител Кирчо Карагьозов, който пожела една успешна и благодатна 2015 година.

IMGP6711Кметът Христо Христов вдигна тост за успешната във всяко отношение година. Той благодари на всички свои колеги за успешната съвместна работа и изказа увереност, че сподели, че администрацията ще продължи да работи все така успешно и по много нови европейски проекти. Поздрави всички свои колеги и им пожела много здраве, лични и професионални успехи.

IMGP6729Тържеството продължи с танцови изпълнения на балет и ансамбъл „Тунджа” и много  настроение. Служителите доказаха, че умеят освен да работят и постигат успехи, и да се веселят от сърце.

IMGP6735 IMGP6747

Лора Величкова

About the Author :