Областният управител Димитър Иванов се срещна с Даниел Асенов

DSC_0110Европейският шампион по бокс в категория до 52 кг Даниел Асенов и треньорът от Боксов клуб „Априлец“ Димитър Мутафов бяха гости на областния управител на област Ямбол Димитър Иванов. Седмица след победата и титлата на Даниел Асенов от първенството в Самоков младият боксов талант получи лично поздравления и от областния управител Димитър Иванов и заместник-областния управител Иван Йоргов, който е и бивш класен ръководител на Даниел. Най-младият боксьор сред мъжете завоюва титла в едно много силно първенство, категоричен е треньорът му.

През тази седмица на почивка, преди старта и подготовката за световното за мъже през месец октомври, Даниел се срещна и с министъра на спорта Красен Кралев.

Даниел Асенов е от надеждите на българския бокс. Той самият е амбициран и ще се бори за квота за олимпиадата. Наред с това има планове и за продължаване на образованието си.

Преди всичко здраве,  добра подготовка и успех на предстоящото световно първенство по бокс пожела на Даниел областният управител Димитър Иванов.

 

 

About the Author :