Областният управител: В Бояново ще се изгражда приемателен център от закрит тип като елховския

D. Ivanov–          Какво точно ще се изгражда в Бояново, в бившето поделение?

–          Ще бъде изградена една площадка, на която да бъдат поставени фургони, в които да се настаняват влизащите бежанци. Те ще бъдат временен приемателен център от затворен тип.

–          Този център само при нужда ли ще се използва?

–          Това, което сме разяснили и на първата среща с кмета на село Бояново, лекаря на село Бояново и пет човека от селото, това, което вчера разясни вътрешния министър Румяна Бъчварова на кмета на селото – че центърът ще се ползва само при необходимост. Искам пак да подчертая става въпрос за временен приемателен център от затворен тип, в който ще им ще се обработват документите.

–          Този център ще бъде неща като този в Елхово – приемателен център, а не за настаняване?

–          Да, говорим за център като в Елхово от закрит тип. Аз се надявам и народните представители и Вигенин и Мерджанов, които днес са присъствали на митинга да са разяснили на присъстващите там за какъв приемателен център говорим, тъй като есента на 2013 г. те откриха този, който е в Елхово в момента. Надявам се на една коректност наистина при положение, че са присъствали.

–          Нека да сме по-конкретни центърът в Бояново ще е един вид разширение на центъра в Елхово, така ли да разбираме? Ще бъде от същия тип, ще стоят само по няколко дни, а няма да живеят там и ще бъдат след това разпределяни на други места?.

–           Изключително точно сте ме разбрали – приемателен център от закрит тип, временен, в който се обработват документите и няма да живеят на това място.

–          Кога ще се срещнете с хората от Бояново, за да им обясните лично и да няма неоправдани страхове и ширещи се слухове?

–          Виждате в каква ситуация сме в момента, политическа кампания, президентски избори предстоят. Това, което беше желанието и на кмета, и на присъстващите на първата среща жители от село Бояново, да направим срещата в самото село след президентските избори. Аз ще се съобразя и към момента се съобразявам с това.

Въпросите зададе: Диана Иванова

About the Author :

1 Comment to “Областният управител: В Бояново ще се изгражда приемателен център от закрит тип като елховския”
  • анКа
    November 1, 2016 - Reply

    Колониалната администрация ще си поиграе на скришка-мишка с българите. Нашественици ще има ту тук, ту там, ама уж за малко, уж по малко, ама то после ще излезе, че поради някаква крайна необходимост, ще станат временно-постоянни и после постоянно-постоянни. Българите ще отстъпят пред предателството. Държавата отглежда собствените си палачи. И така един ден тези любезно приети нашественици ще се окажат пред входа на блоковете ни с картечници, монтирани върху джипове, ще започнат да обстрелват прозорците на домовете и училищата ни със самоделни снаряди, ще нахлуят в институции, кметства, областни управи, съдилища и полицейски управления, ще хванат администраторите ни за ушите и ще ги изгонят и просто нашата държава и животът ни ще приключат. Отвъдокеанските демократизатори ще изпратят изтребители, за да поддържат умерените главорези и.. камък върху камък няма да остане от нас. Това не е фантастика! Това вече се случи в много страни!

Leave a reply