Областна дирекция на МВР – Ямбол награди 25-годишния Иван Танев за оказано съдействие на полицията

1506 3JPGОбластният директор на МВР – Ямбол старши комисар Генчо Иванов връчи лично на 25-годишния Иван Танев „Похвална грамота” за проявена гражданска доблест и сътрудничество на органите на МВР при задържането на извършител на тежко пътнотранспортно произшествие с двама пострадали, станало на 11 юни.

Награденият 25-годишен мъж е бил очевидец на тежката катастрофа, при която на 11 юни пиян шофьор блъсна две жени на пешеходна пътека на ул. “Граф Игнатиев” и избяга. Той записал номерата на колата, обадил се на тел. 112 и дал ценна информация за залавянето на нарушителя. Благодарение на неговата помощ полицията успя да задържи избягалия шофьор за минути.

Старши комисар Иванов изказа своето искрено задоволство от постъпката на младия мъж като подчерта, че той е пример за изразяване на истинска гражданска позиция и непримиримост към извършителите на престъпления.

Областна дирекция на МВР – Ямбол адмирира всяко оказано съдействие на полицията в борбата с престъпността. Всеки своевременно подаден сигнал към органите на МВР, не само от потърпевши, но и от свидетели, допринася за по-ефективната и по-бърза работа при разкриването на престъпленията.

От своя страна Иван Танев благодари за отличието.

About the Author :