Няма затворени пътища, осем села без ток

DSC00760AСнегът продължава да вали и да затрупва непочистените тротоари на ямболските улици, които стават все по-опасни. Трасетата на автобусния транспорт се почистват, но пешеходните зони не, се убедиха ямболлии. Сутрин с машинна техника се прокарва по една почистена ивица на двете главни улици „Търговска” и „Раковски”, но след това се разчита само на потока от хора, които да отъпчат и разширят пътеката. Търговците чинно си почистиха тротоарите пред обектите, но въпреки твърдението на общината, че ще има ръчно почистване, така и нито един от тротоарите, на които няма търговски обекти не е пипнат и те са замръзнали и хлъзгави.
Няма затворени пътища, техниката е навън и почиства, съобщи дежурният от Областно пътно управление. Снеговалеж има до село Окоп в посока Елхово.
От община „Тунджа” съобщиха, че пътищата на тяхна територия са проходими при зимни условия. Без вода е село Златари, а без ток: Безмер, летище Безмер, Калчево, Победа, Челник, Стара река, Козарево, Симеоново и Асеново. Групи от ВиК и EVN работят по отстраняване на авариите.

About the Author :