Носете маски на мача в зала „Диана“, за да не накажат баскетболния клуб!

Ямбол, 17.10.2020 г.

„Молим феновете, които ще дойдат на баскетболния мач с „Черно море“ – Варна тази вечер от 18 часа да си носят маски и да ги сложат в зала „Диана“, за да няма предпоставки баскетболният клуб да бъде наказан и да бъде лишаван от публика, призова зам.-председателя на Управителния съвет Станислав Говедаров.

Капацитетът, който може залата да поеме за мача е 50 % от всички места, затова е пусната и предварителна продажба на билети, за да се спазват изискванията те да се продават с места, за да се спазва дистанция между зрителите.

Осигурена е по-сериозна охрана, която ще следи за правилата – носене на маски и спазване на дистанция.

Изключително много са изискванията към баскетболния клуб, за да не се допусне зараза и първенството да продължи с публика. Към всяко трето число на месеца клубът е длъжен да представя изследвания за коронавирус на играчите и стриктно да спазва въведените правила, подчерта и председателят на Управителния съвет Христо Христов.

На този етап отборът на „Черноморец“ – Бургас има 8 заразени състезатели, което ще наруши ритъма на първенството, защото те няма да могат да играят минимум още два кръга.

About the Author :