Нов собственик на бившата резиденция на Тодор Живков

P1040022Ямболска фирма стана собственик на бившата резиденция на Тодор Живков в лесопарк „Бакаджик”.Масивната двуетажна сграда “ДОМ ЗА ОТДИХ” №2 в местността  бе продадена на търг с тайно наддаване от НАП- Ямбол за 260 640 лева. Постройката бе обявява на  търг при първоначалната и цена 253 200 лева.

Сградата се състои се от две двуетажни тела с панорамна кула и съдържа три апартамента, четиридесет и четири стаи, три кабинета, физкултурен салон, басейн, столова, шестнадесет спални, фоайета и две ПРУ. Сградата е с обща застроена площ 1510 кв.м и се намира в северната част на местност „Бакаджик”, общ. Тунджа.

Новият собственик влезе във владение на 19 декември 2014 година.

Предстоят още търгове за разпродаване имущество на длъжници, напомнят от НАП- Ямбол. Депозитът за участие в търговете, в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена, се внася по банков път.

Условията и правилата за провеждане на търговете, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД, гр. Бургас Офис гр. Ямбол и на страницата на НАП в ИНТЕРНЕТ на адрес: www.nap.bg

 

About the Author :