Нов лидер в „Б” областна група

zzzФутболистите на „Бенковски”/Зимница/ излязоха начело в класирането на „Б” областна група, след като досегашният лидер, Веселиново, се издъни при домакинството си на Победа – 2:2. Зимничани не пропуснаха момента и взеха победата срещу последния в таблицата, трагичният тим на Роза, който има само 4 точки от 16 кръга.

Явно до края на първенството във втория селски ешелон ще има гонитба за първото място, в което ще имат думата и отборите на „Червена звезда-2”/Каменец/, Кабиле и Тенево. Те изостават от лидерите с няколко точки, но явно на този етаж в таблицата всичко е възможно, щом Победа детронира веселиновци, а дори не е сред първите пет тима в подреждането.

„Тунджа”/Тенево/, клуб, който се бе докарал до там преди време, че не можа да събере отбор за участие в първенството, сега има най-доброто нападение. Новият водач в класирането, „Бенковски”, дори не е с най-стабилната защита, но както винаги, точките са най-важният показател. „Не е важен цветът на мишката, важно е тя да лови котки”, приписват това на Дън Сяо Пин. В Зимница вероятно са запознати с тази максима.

About the Author :