Новак отмъкна точка на лидера в „Б” областна група

Б областна 4 кръгВторият отбор на ФК „Червена звезда”/Каменец/ направи за смях тима на новака „Априлец-Бояджик”, като го надигра с 12:2 в четвъртия кръг от първенството на „Б” областна група.

Много голове в дъжда се изсипаха и в мача между „Ударник”/Иречеково/ и „Стефан Караджа”/Хаджидимитрово/, завършил при 8:1. Крупна победа записа и съставът на Бояново, и то като гост на „Индже”/Победа/ с 2:5. Този резултат определено е изненада, тъй като Победа в предни сезони бе традиционно труден за преодоляване съперник.

Безапелационен успех постигна и тимът на „Партизан” от Скалица – 5:1 срещу гостувалия му „Бакаджик”/Чарган/. Новакът в групата, Воденичане, препъна лидера в класирането Тенево с 2:2 на свой терен. Най-скромна като резултатност бе срещата в Меден кладенец, между местния „Изгрев” и Спортист от Роза, завършила при 1:0 за домакините.

След четвъртия кръг в първенството на „Б” областната група, начело с 10 точки е Тенево, с по 9 точки са съставите на Каменец-втори отбор, Меден кладенец, Иречеково и Роза.

На предпоследното,11 място, е тимът на Победа  с  1 точка, а последен е съставът на Хаджидимитрово  с 0 точки.

About the Author :