Нетрадиционно предложение за женитба

infoНетрадиционно предложение за женитба с ямболски привкус стана част от церемонията по тържественото връчване на дипломите на Филологическия факултет на Пловдивския университет. Едуард Бончев поиска ръката на своята любима – Росица Иванова, под бурните овации на стотиците абсолвенти.

Едуард обмислял отдавна по какъв специален начин да предложи на Росица, докато не не научил за дипломирането й и осъзнал, че това е шансът му. „Точно 3-4 дена преди самото дипломиране си казах това е моментът, това е мигът, не трябва да го изтървам, трябва да събера кураж, смелост да го направя и се получи много добре, тя не очакваше”, разказва развълнуваният годеник.

За изненадата знаели само организаторите, които дори извикали Роси да се яви по-рано на сцената. Еди паднал на колене, за да поиска ръката на своята любима, която за радост на всички освен с диплома за бакалавър по Английска филология си тръгнала от церемонията и с годежен пръстен.

Роси не крие, че не е имало никаква вероятност нейният избраник да получи „Не” за отговор. „Той знаеше от самото начало, че когато и да ми предложи, по какъвто и начин да го направи, отговорът винаги ще бъде „Да”, а най-вълнуващо беше неговият поглед, никога няма да забравя искрата в очите му и цялата зала, която стана на крака и скандираше и викаше”, обяснява вдъхновено тя.

Двамата са от Ямбол и първоначално били само приятели, но когато се опознали между тях пламнала любовта. „И аз в един момент си казах, уау това момиче просто е невероятно, това е момичето, което съм търсил наистина цял живот” си спомня Едуард.

Двамата искат сватбата да бъде догодина през пролетта, но най-важното им решение е да останат в България и да търсят реализацията си тук.

 

About the Author :

Leave a reply