Нелепа смърт

20160112.kggetodkqgМайка и син на 74 и на 54 години са намерени мъртви в дома си в Ямбол. От полицията съобщават, че няма данни за насилие. Съдебен лекар установява каква е причината за смъртта им.

В понеделник – 11 януари, съседи намерили починали в дома им на ул. „Жеко Андреев” в Ямбол 74-годишната Виша Господинова и 54-годишния й син Мильо, след като ги потърсили, защото от няколко дни не ги виждали да излизат в двора. Двамата били открити в стаичката, в която живеели и се отоплявали с печка. Синът лежал на леглото със скръстени ръце, а майка му била паднала на земята.

Съседите им разказват, че двамата системно злоупотребявали с алкохол и се съмняват, че това може да е причина за смъртта им.

Съдебният лекар, който е направил аутопсията, е категоричен, че не става въпрос за смърт, настъпила от отравяне с метилов алкохол.

Според него първи е починал синът, най-вероятно от сърдечно заболяване, а след това е умряла и майка му. Тепърва ще се установява кога точно е настъпила смъртта им. Ще се изследва и намереният в стаята алкохол, но според лекаря няма данни за отравяне. Проверява се и версията дали двамата не са се задушили от печката с твърдо гориво.

About the Author :