Незабравим празник в навечерието на Коледа за служителите в социалната сфера

IMGP7745Весел предколеден празник по повод наближаващите светли празници и изпращането на отиващата си 2015 година отбелязаха служителите на всички социални заведенията на територията на община Болярово. Хората с най-хуманна мисия доказаха,че са не само добри служители, но и отлично умеят да се забавляват.

 

IMGP7747Организатор на тържеството бе директорът на Дома за стари хора в село Воден – енергичната, инициативна и лъчезарна Златка Янева. С радост приеха нейното предложение да се повеселят заедно управителят на Защитеното жилище за хора с физически увреждания и Центъра за социална рехабилитация и интеграция в град Болярово Марина Танева и управителят на най-новото социално заведение в общината – двата центъра за настаняване от семеен тип в село Мамарчево (за лица с физически увреждания и такива с деменция) младата Миряна Иванова. Колегите им от Дома за възрастни с умствена изостаналост в село Малко Шарково и Защитеното жилище към него, също споделиха празника.

IMGP7757Освен организатор, Златка Янева бе и добър инициатор на състезание по танци между четирите социални заведения, а в това всички доказаха уменията си. Много настроение, танци, кръшни хора, шеги и весели разговори имаше в тази незабравима празнична нощ. За пореден път служителите на приоритетните за общината социални заведения показаха колко са добри както в работата си, така и в празничните мигове и веселието.

IMGP7764Нека все така продължават всеотдайно да работят, за да бъде на потребителите животът по-лек и щастлив и да получават щедри дарове от съдбата – здраве, щастие и повече положителни емоции. Защото тяхната хуманна мисия заслужава да е възнаградена със същото добро, което те дават.

 

 

IMGP7774 IMGP7790

About the Author :