Недка Карска в поход към Народното събрание

222Днес лидерът на Националния фронт за спасение на България Валери Симеонов обяви водачите на листи в изборите за парламент. Въпреки упоритите слухове, че в 31 Ямболски избирателен район начело ще е съсобственикът на телевизия СКАТ и съосновател на националистическата партия Данчо Хаджиев от село Бояново, Елховско, нещата се върнаха в руслото си.

И към Народното събрание тръгва г-жа Недка Карска, която преди време бе отстранена от ямболския Общински съвет, заради влязла в сила присъда.

Блондинката обаче явно се ползва с огромно доверие сред шефовете на Патриотичния блок, направен наскоро с вечната цветарка Красимир Каракачанов, и на 5 октомври може да стегне куфарите за парламента.

Това – в кръга на прогнозите, тъй като националистите имат известни шансове в национален мащаб, но дали в Ямболска област избирателите ще припознаят Недка Карска, ще е вълнуваща пиеса.

Дамата, която е областен координатор на НФСБ, през октомври 2011 година бе кандидат за кмет на града ни, но не можа да убеди ямболлии, че именно тя е отличният избор(изразът е неин)

Широко известна е епичната битка, която водят от години лидерът на „Атака” в Ямболския регион Кръстьо Петров и русокосата дама. Петров я наречен „престъпник” и тръгнаха серия от съдебни дела за клевета, чийто край сякаш още не може да настъпи.

По ирония на съдбата едно от делата, което се гледаше в Пловдивския съд, бе насрочено за деня, в който на бесилото увисва Васил Левски, но съдията прояви милост и насрочи съдебното прение за друга дата.

About the Author :