На театър през февруари

ИспанецНа  4-ти февруари ямболската публика  отново ще може да се наслади на великолепния спектакъл на Велко Кънев  – „Благородният испанец” .  Доказателство за неговите безспорни качества е фактът, че вече седма година той не слиза от репертоара  на театъра и се радва на непрекъснат  интерес от страна на зрителите.  Месечният афиш за щастие на всички се оказа  доста интензивен и на ДТ „Нвена Коканова”  предстоят много срещи с публика от различни краища на страната.

След  „Благородният испанец” в Ямбол, в Сливен на 10-ти февруари  ще бъде показана „Сватовницата”, а на най-новото  заглавие „Всяка сряда от пет до седем” предстои  тридневен тур  – на 24-ти в Ямбол, на 25-ти в Пловдив и на 26-ти в София.

SvatovnicataРадваме се, че вече стана традиция да показваме спектаклите си  пред  софийската публика  възможно най-скоро след премиерата им. В Ямбол  този месец  нашите зрители ще могат да видят и двете части на „Цената на истината” от Стефан Цанев само че показани поотделно.

 

Vsiaka sriada ot 5 do 7На  9-ти ще се играе  първата част  „Последната нощ на Сократ”, а на 18-ти – „Другата смърт на Жанна д`Арк”.   А на 26-ти  февруари на гости ще ни бъдат нашите добри приятели от театъра в Търговище, които ще представят „ Едноокият цар” от Марк Креует!

 

 

 

sok jana

Дияна Радева

 

About the Author :