Нашите в тима на шейховете се представиха на равнище

kolona 2Двамата баскетболисти в състава на „Лукойл-Академик” преминали през „Ямбол” Павлин Иванов и Денис Агре се представиха добре пред критичната местна публика.

Гардът Павлин Иванов, който тръгна в големия баскетбол от клуб „Тигър” бе в действие 21 минути и показа силни реализаторски умения. Той вкара три от четирите си опита от далечна дистанция и бе точен при единствената си стрелба за две точки, като приключи мача с 11 точки.

Централният нападател Денис Агре, направил един много силен сезон в миналото първенство с екипа на нашия клуб, бе в игра13 минути и вкара 8 точки, като овладя и четири борби.

Павлин още през миналия сезон, който бе първи за него с екипа на „Лукойл-Академик” се утвърди като стартов състезател, което продължава и в настоящия шампионат.  Денис Агре няма как да бъде титуляр при наличието на център от класата на Стив Зак в състава на „студентите”, но явно даваното му от Тони Дечев време го задоволява, а и заплатата му със сигурност е по-висока от тази в „Ямбол”плюс факта, че Агре е софиянец .

About the Author :

Leave a reply