Нашариха с картони „черните ангели” в Казанлък

футболС три наказателни картона приключи първият мач от първенството на Югоизточната „В” група за „Тунджа 1915”. Нашите надиграха с хубава игра с 1:2 в Казанлък „Розова долина”, но не можаха да се опазят напълно от картони.

Динко Дерменджиев, Александър Андонов и Дилян Димитров бяха декорирани в жълто за по-твърда игра. Двубоят, дебютен под ръководството на Росен Петров, събуди патриотичните чувства у ямболските фенове и вероятно за следващия мач, домакинство на „Загорец”, трибуните няма да са пусти.

Победата в Казанлък се прие като сензация, тъй като до преди две седмици „Тунджа 1915” бе на път да се разпадне и не се водеше никаква подготовка. Финансовото рамо на Жельо Петков обаче събра под знамената 17 състезатели, а стартът в шампионата на Югоизточната „В” група бе летящ.

Въпреки картоните, извадени на стадион „Севтополис”, срещата бе изключително коректна. Новият треньор Росен Петров имаше притеснения за първия мач, „черните ангели” обаче, наредени грамотно от него, си заминаха логично с трите точки и може би ще имат по-солидна роля в първенството.

За разлика от миналия сезон, когато потънаха в дъното на таблицата и имаха изключително слаба резултатност.

About the Author :