Националният селекционер огледа „Ямбол”-„Черно море”

photo_verybig_350487Наскоро избраният за национален селекционер на мъжете Георги Младенов логично бе в Ямбол, за да види на живо двубоя между нашите и „Черно море”. Легендарният гард на „Левски” и България изгледа мача от ложата, където бе и неговият колега, сега народен представител, Иван Чолаков, с когото през годините имаха доста разправии.

Националният селекционер вероятно следеше най-внимателно изявите на Павлин Иванов, Асен Великов, Николай Стоянов, Костадин Маршавелски, които по различно време бяха част от тимовете на България.

Старши треньорът на мъжкия национален отбор не се ангажира с оценка на играчите, както и можеше да се очаква, но проведе някои срещи, които подсказват част от намеренията му.

След мача Жоро Младенов оживено говореше с Мартин Дурчев, който направи по-скоро слаб сезон във втора дивизия на първенството на Испания, но в него има хляб, макар че при крилата изборът е доста по-широк, отколкото при центровете или при плеймейкърите.

За разлика от времето, когато излизаше в зала „Диана” като гард на „Левски”, в петък вечер Младенов бе посрещнат с аплодисменти от феновете.

Феновете, които бяха изненадващо малко, като се има предвид важността на двубоя и вечната тръпка при сблъсъците с отбора на Варна.

About the Author :