Нася Димитрова на финалната права за Мис Волейбол

НасяТръгнала към големия волейбол от ямболския „Тунджа”,  Нася Димитрова е на финалната права в конкурса за Мис Волейбол. Състезателката на „Левски” и на националния тим е в чудесно разположение на духа и не трепва пред конкуренцията на тийнейджърките в тази красива надпревара.

Сред десетте участнички, родената в село Тенево, община „Тунджа” Нася е най-голямата – тя е на 23 години, нейните съпернички са по на 17-18 години, а има и 16-годишни.  Конкуренцията надали е проблем за Нася, която винаги гледа позитивно на нещата.

Тя влезе във волейбола под грижите на треньора Илия Михайлов и талантът й бързо бе забелязан от грандовете. На 16 години тя бе привлечена в столичния „Левски”, с който спечели шампионска титла при жените. Нася стана част и от националния девически, а след това и женски отбор, с които игра на големи състезания.

Центърът на „Левски” е от семейство с музикални заложби. Майка й, Ангелина, е бивша певица, баща й, Димо, е бивш музикант, играл е и волейбол.

На миналата Нова година Нася Димитрова бе с народна носия и празнува със семейството си в Тенево. Тя е много емоциална, показва чувствата си и в социалните мрежи, без обаче да се впуска в подробности за личния си живот.

Гласуването в сайта Българския волейбол е към края си , на 25 ноември времето на феновете приключва и тогава ще се разбере коя е новата Мис Волейбол .

About the Author :

3 Comments to “Нася Димитрова на финалната права за Мис Волейбол”
 • Ивелина
  November 19, 2016 - Reply

  Brawo!Produljawai w sushtiq duh ❤

 • Курчо
  June 29, 2022 - Reply

  Слагам си я на уя.

 • Курчо
  June 29, 2022 - Reply

  Слагам си я на уя.

Leave a reply