Нася Димитрова между два континента

NasyaВолейболната националка от Ямбол Нася Димитрова има свиреп график това лято. Мачовете с държавните гарнитури, състезателката на столичния „Левски”, играе и в „А”, и в „Б” състава, следват начесто, като се сменят дори и континентите. 21-годишната централна нападателка се завърна тия дни от Мексико, където имаше силни изяви и бе номер 1 по резултатност за нашия тим.
Късно снощи националният „Б” отбор успя да се добере до град Порач, Хърватска, след като трябваше да лети от Триест до Мюнхен и едва след това стигна до бившата югорепублика. Там Нася Димитрова и съотборничките и ще играят срещу домакините, Кения и Австралия, една твърде пъстра компания.
Първият мач на волейболистките ни е на 1 август срещу австралийките, следват без почивен ден и другите мачове.
В групата от световния турнир „Гран при” България досега постигна три победи от три двубоя. Страната ни е домакин на решителните мачове в трета дивизия, които ще се играят в Самоков през август.
Нася Димитрова, която е възпитаничка на „Тунджа”/Ямбол/, през това лято за първи път получи повиквателна и за „А” формацията на България. През сезона тя спечели с „Левски” Купа България и държавния шампионат.

About the Author :