Наско Киров привлича мощен квартет

Sofia-20140625-00076-11Най-титулуваният футболист от Ямбол и областта, Атанас Киров, който пое през този сезон „Бакаджик”/Войника/ е направил удар в десетката. Четирима известни състезатели подсилват вървящия и досега силно в новото първенство на „А” областната  група тим на Войника. С екипа на този клуб ще играят вероятно още в следващия кръг Станимир Вълков, Станимир Господинов, Антон Спасов и Милен Христов.

Това са не само популярни фигури, а футболисти играли в много добри отбори, като централният бранител Станимир Господинов преди години бе състезател на столичния „Левски”.

След изиграните шест кръга, „Бакаджик”/Войника/ е на трето място в класирането, с актив от 12 точки, но той има мач по-малко от лидера „Ураган”/Бояджик//16 точки/ и от втория в таблицата ОФК „Елхово”/14 точки/.

Наско Киров е шампион и носител на Купата на България с екипа на „Славия”, където игра редом с Наско Сираков. Стралджанинът имаше силни сезони и в Испания, там той бе част от отбора на Ла Коруня. Фактът, че Киров помага на Войника, а не на родната Стралджа, идва от противоречия с управата на ОФК „Стралджа”. Тези противоречия се задълбочиха през миналия сезон, когато стралджани играха в трета дивизия.

About the Author :