Народни представители и общински съветници на БСП се срещнаха с гражданите на ж. к. „Зорница”

27539976_1960552250865415_933004209853827057_nНа 5 февруари 2018 г. в кварталния клуб на ж. к. „Зорница“  народните представители Кристиан Вигенин и Николай Пенев и групата общински съветници на БСП в Общински съвет – Ямбол организираха приемна за жителите на квартала.

Хората, живеещи в комплекса, споделиха наболели проблеми  пред  народните представители и общинските съветници.  Повечето  въпроси касаеха  благоустрояването на квартала –  липсата на осветление, недостатъчните паркоместа, лошото състояние на тротоарите при блокове с № 3, 4 и 5, сухи дървета зад блок №3, които при силен вятър са потенциална опасност за преминаващите и др. Гражданите поставиха като сериозен проблем неспазването от превозвачите на разписанието  на  градския транспорт и шума от кварталния автосервиз. Общинските съветници и депутатите изслушаха внимателно всеки гражданин и поеха ангажимент  да съдействат за решаване на поставените проблеми.

Участниците в срещата пожелаха по-чести срещи, защото те са полезни и връщат увереността у гражданите, че има отговорни политици, които се интересуват от проблемите им и се ангажират с тяхното решаване.

БСП обяви началото на кампания „От врата на врата“, която ще се проведе през февруари в ж. к „Зорница“. След анкетиране на възможно най-голям брой граждани, ще се обобщят най- сериозните проблеми на квартала  и отношението на хората към поемането  на дълг от 17 млн. лв от община Ямбол.

 

About the Author :