НАП Ямбол избра служител на 2014 година

SlujСтарши юрисконсулт Евгени Егов бе избран за „Служител на годината 2014” за Офиса на НАП в Ямбол. Конкурсът се провежда за единадесета поредна година в навечерието на професионалния празник на НАП- 16 ноември – Денят на Свети апостол и евангелист Матей- първият събирач на данъци. Всеки служител на НАП, с изключение на ръководството на Агенцията, директорите на ТД и офиси, можеше да номинира свой колега от териториалното звено, което работи.
„Винаги напред” е житейското мото на старши юрисконсулта Евгени Василев Егов от ямболския офис на НАП. Доказва го непрекъснато и последователно и като докато е бил военен щурман и като съпруг и баща на три деца на 26, 21 и 15 години. Евгени е коректен и отговорен като колега и вместо да издава заповеди по военному вкарва в употреба оръжие за масово поразяване, секретна разработка на тайните служби , а това е кротка, подкупваща усмивка , с която сваля всяка съпротива. Фен на футбола и волейбола , роденият на 20.09.1959 година мъж без усилие поддържа спортна фигура , а като допълнение към неговия профил се явява романтичната му страст към филателията. Разбира се най-ценните му сбирки от марки са …на военна техника, поради факта, че данъчните символи не са обект на интерес от страна на художниците- филателисти. Като истински представител на зодия „Дева” успешно баланса в живота и може да бъде мъдър арбитър
В състезанието „Служител на годината” се оценяват служителите, които от началото на 2014 година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание.
На професионалния празник на приходната агенция – 16 ноември , изпълнителният директор на НАП ще обяви най-добрите служители на агенцията в национален мащаб.

About the Author :