НАП Ямбол избра Димитър Чакъров за Служител на 2015 година

WP_20151102_09_50_01_ProСтарши инспектор по приходите Димитър Чакъров получи приза  „Служител на годината” за офиса на НАП в Ямбол. Конкурсът, в който се отличават най-добрите колеги от приходната администрация се организира за 12 поредна година. Димитър Чакъров е дългогодишен служител в отдел „Обслужване” на администрацията, отличен специалист и отзивчив колега, щастлив съпруг, баща и дядо.

Церемонията се състоя на 16 ноември в София и беше уважена от министър-председателя на Република България г-н Бойко Борисов, министъра на финансите г-н Владислав Горанов и неговите заместници, управителя на НОИ Бисер Петков и подуправителя Весела Караиванова, от директора на Агенция „Митници” Ваньо Танов и други гости.

Обръщението си към служителите на НАП изпълнителния директор на Агенцията г-н Бойко Атанасов започна и завърши с благодарност към  брилянтния екип, с който работи, като подчерта, че високи резултати се постигат с устойчив екип, добра комуникация и синхрон в работата през цялата година. 1 милиард и 400 хиляди лв. повече, в сравнение със същия период на 2014 г., са събраните данъци, а до края на годината размерът им ще стане 1,6 млрд. Осигурителните вноски, които НАП е събрала са с 400 млн. повече. Над 80% от всички плащания са направени в установените срокове. „Имам екипът, който винаги съм искал – екип от стратези и експерти, които намират решения и се справят успешно с предизвикателствата. Вече създадохме традиция и нека през 2016 г. се похвалим с още по-високи постижения. Като добрите спортисти, нека вдигаме летвата все по-нагоре. Благодаря, че работя с вас, колеги!“завърши обръщението си изпълнителния директор Бойко Атанасов по повод професионалния празник на данъчната администрация „Свети Матей”.

 

 

About the Author :